interieur van een tiny house

COMING SOON: EEN CHARMING BARN ALS RUSTIEKE LEEFRUIMTE

Met een knipoog naar de rustieke schuren, zijn we volop bezig met het realiseren van deze prachtige Charming Barn. Hoewel de houten afwerking anders doet vermoeden, is deze ruimte volledig uitgerust met de meest moderne functies.

een zorgwoning in je tuin

een tinyhouse als woning of guestroom

Compactheid en kwaliteit hand in hand? Geen moeite is te veel voor onze klanten, daar staan we voor bekend, zo ook niet voor deze klant die koos voor ons Easy Living-model. Dit verfijnde model, dat een vaste breedte heeft van 2.5m en waarvan we de lengte kunnen aanpassen van 7 tot 12 meter, is de ideale leefruimte.

We voorzien in alle nodige aspecten: een douche, design kraanwerk met ingebouwde kraan, een door water gespoeld toilet, een grote warmwaterboiler met tot 100L opslag, voorziening voor vaatwas- of wasmachine, een ijskast met vriezer, een hete lucht- en microgolfoven en ga zo maar verder. De opties zijn eindeloos. Dit alles wordt in een elegant, houten design gegoten dat je meteen instapklaar in je tuin kan plaatsen.

Een extra buitenbar op wielen

Ongestoord genieten van een lekker drankje met familie of vrienden, dat kan dankzij onze buitenbar Op Wielen. Voor één van onze klanten hebben wij zo’n prachtige ruimte uitgewerkt. Elk model wordt gepersonaliseerd om te voldoen aan de noden van onze klanten.

Zo is deze Bar uitgerust met gasverwarming, sanitair, een professionele koeling en tapinstallatie! We lieten niets te wensen over en leverden een tot in de puntjes afgewerkte bar af, die bovendien zowel buiten als binnen een streling voor het oog is.

Onze modellen

OP WIELEN

ONZE MODELLEN

OP WIELEN

EASY LIVING

een zorgwoning in je tuin

Ons Easy Living model is een echte woning op wielen. Het is een model dat volledig uitgerust is met alles wat je nodig hebt om kleiner te wonen. Dit tiny house is voorzien van doorgedreven isolatie in de wanden en het dak, zodat je er het hele jaar door comfortabel in kan wonen. Bovendien kan je het Easy Living-model aanpassen aan jouw gewenste functie en afwerking. Dit tiny house is ideaal om er je verblijfplaats van te maken, maar kan even goed dienen als vakantieverblijf of guestroom.

  • De breedte van de buitenafmeting ligt vast op 250 cm.
  • De lengte van het model kan aangepast worden naar keuze, van 7 tot 12m.
  • Er kan optioneel extra bergruimte voorzien worden in de ruimte onder het chassis, zodat je er eventueel terrasmeubelen of andere benodigdheden kan opbergen.
  • Dit model staat redelijk hoog van de grond, we raden je aan het niet de invulling van zorgwoning te geven. Zoek je een zorgwoning? Neem dan gerust een kijkje bij onze andere modellen die wel geschikt zijn voor deze invulling.

CHANGING THE DAY

Voor zij die de voorkeur geven aan modern design, hebben wij het Changing The Day-model tot leven gebracht. Dit tiny house is ideaal als je kiest voor een ruimte met meerdere invullingen. Voor dit model lieten we ons inspireren door een ontwerp van Alinea interieurarchitecten, dat reeds meermaals bekroond is met (inter)nationale prijzen, waaronder de felbegeerde Duitse Red Dot Award en Good Design Award van de V.S. Het model wordt voorzien van modulaire meubels van de Italiaanse fabrikant Clei. Dankzij deze unieke meubels kan je je ruimte in een handomdraai omtoveren van kantoorruimte naar guestroom of feestruimte. In functie van jouw gewenste invulling passen we dit model aan. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om het sanitair achter een matglazen wand of een verschuifbare kastdeur te plaatsen. Bovendien kan je de afwerking ook personaliseren.

  • Je kan optioneel twee uitklapbare modules toevoegen aan jouw Changing The Day-model, zodat je op een snelle en makkelijke manier een overdekt terras kan creëren.
  • De afmetingen kan je zelf kiezen, van minimaal 2.75m breed en 7m lang tot maximaal 4m breed en 15m lang. Indien je sanitair wenst in je model, is de minimale lengte vastgelegd op 8m.

CLEAR VIEW

een thuiskantoor in je tuin

Het Clear View-model staat voor lichtrijke elegantie dankzij de volledige beglazing langs weerszijden. Deze glazen wanden dienen als schuifdeuren en kunnen beiden volledig opengezet worden, zodat er een overdekte terrasruimte ontstaat. De vaste elementen van dit model worden steevast in het midden geplaatst. Het model is wel zeer flexibel, waardoor je de invulling kan aanpassen aan jouw wensen. Of je nu een poolhouse, guestroom, bar of thuiskantoor wenst, wij kunnen het realiseren.

Dankzij de volledige beglazing gaat dit Clear View-model volledig op in de natuurlijk omgeving. Het komt nog meer tot zijn recht als je rekening houdt met de oriëntering van de zon in je tuin. Zo kan je maximaal genieten van zonnestralen in je tiny house.

  • De afmetingen kan je zelf kiezen, van minimaal 2.5m breed en 6m lang tot maximaal 4m breed en 8m lang. Indien je toch een langer model wenst, voegen we meerdere schuiframen aan weerszijden toe. Dan bestaat je model uit 4 raamdelen.
  • Je kan de afwerking volledig laten personaliseren naar jouw wensen.

CHARMING BARN

Rustig en landelijk wonen, dat was de inspiratie voor het Charming Barn-model. Dit model is opgevat als een gerenoveerde hoeve, al passen we uiteraard de modernste technieken toe. De afwerking houden we heel authentiek, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die eraan te pas komt. Deze afwerking gebeurt met nieuwe, maar ook met gerecupereerd materialen. In eerste instantie is de invulling van een Charming Barn-model een leefruimte, maar we kunnen dit op vraag aanpassen naar andere invullingen, zoals een thuiskantoor of een bar. Dit model laten we nauw aansluiten bij zonevreemde woningen, die meestal hun maximale bouwvolume van 1000m³ al hebben voorzien in hun hoofdgebouw en daardoor geen vergunning kunnen krijgen voor een bijgebouw. Op deze manier bieden wij de ideale oplossing, zowel naar functionaliteit als esthetiek toe, zonder vergunning of funderingswerken.

  • De lengte is minimaal 8m, met een breedte van 3m. Je kan het model laten aanpassen tot maximaal 15m in lengte en 4m in breedte.
  • Dankzij het gebruik van een hellend dak kunnen er extra slaapgelegenheden op een verdieping gecreëerd worden.

OPTIES BIJ ONZE MODELLEN

comfort opties van onze modellen

COMFORT OPTIES

Verlang je naar een hoger niveau van comfort in je leefruimte? Dan bieden wij een scala aan opties die kunnen worden geïnstalleerd, waaronder airconditioning, elektrische vloerverwarming, verschillende keukentoestellen, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, gasverwarming, zonnepanelen voor modellen met een plat dak en inbouwkranen voor badkamers.

functionele opties van onze modellen

FUNCTIONELE OPTIES

Ook zijn er functionele opties die toegevoegd kunnen worden, zoals een toilet en kitchenette in je thuiskantoor, urinoirs in je bar en optioneel ook nog een tapinstallatie en professionele koeling. Net als alle andere opties, kunnen we deze steeds aanpassen aan jouw vraag.

afwerkingsopties van onze modellen

AFWERKINGSOPTIES

Al onze modellen kunnen op maat worden afgewerkt met verschillende personalisatieopties. Opties omvatten onder andere kastdeuren van eiken- of populierenhout, wandbekleding met hout of fineer in plaats van geschilderde wanden, akoestische plafonds of geschilderde varianten, massieve vloerafwerking ter vervanging van laminaat, en zink- of koperen dakbedekking als alternatief voor EPDM. Daarnaast zijn er diverse gevelafwerkingen beschikbaar, variërend van standaard thermowood tot de Shou Sugi Ban-brandtechniek of bekleding met zink, koper of lood.

personalisatie van onze modellen

PERSONALISATIE

Elk gerealiseerd Op Wielen-model is uniek. Je kan je eigen personal touch geven aan jouw droomruimte in zowel de afwerking als de invulling. Zo biedt je extra ruimte een perfect antwoord op je noden en wensen en past deze aanbouw zonder funderingswerken perfect bij jouw woning.

BENIEuwd naar hoe een bestelling verloopt?