interieur van een tiny house

COMING SOON: EEN CHARMING BARN ALS RUSTIEKE LEEFRUIMTE

Met een knipoog naar de rustieke schuren, zijn we volop bezig met het realiseren van deze prachtige Charming Barn. Hoewel de houten afwerking anders doet vermoeden, is deze ruimte volledig uitgerust met de meest moderne functies.

een zorgwoning in je tuin

een tinyhouse als woning of guestroom

Compactheid en kwaliteit hand in hand? Geen moeite is te veel voor onze klanten, daar staan we voor bekend, zo ook niet voor deze klant die koos voor ons Easy Living-model. Dit verfijnde model, dat een vaste breedte heeft van 2.5m en waarvan we de lengte kunnen aanpassen van 7 tot 12 meter, is de ideale leefruimte.

We voorzien in alle nodige aspecten: een douche, design kraanwerk met ingebouwde kraan, een door water gespoeld toilet, een grote warmwaterboiler met tot 100L opslag, voorziening voor vaatwas- of wasmachine, een ijskast met vriezer, een hete lucht- en microgolfoven en ga zo maar verder. De opties zijn eindeloos. Dit alles wordt in een elegant, houten design gegoten dat je meteen instapklaar in je tuin kan plaatsen.

Een extra buitenbar op wielen

Ongestoord genieten van een lekker drankje met familie of vrienden, dat kan dankzij onze buitenbar Op Wielen. Voor één van onze klanten hebben wij zo’n prachtige ruimte uitgewerkt. Elk model wordt gepersonaliseerd om te voldoen aan de noden van onze klanten.

Zo is deze Bar uitgerust met gasverwarming, sanitair, een professionele koeling en tapinstallatie! We lieten niets te wensen over en leverden een tot in de puntjes afgewerkte bar af, die bovendien zowel buiten als binnen een streling voor het oog is.

Veelgestelde Vragen

OP WIELEN

Veelgestelde vragen

OP WIELEN

Zijn de afmetingen van de modellen op voorhand vastgelegd?

Nee hoor! Je kan elk model laten aanpassen zoals jij het wilt. Zowel de afmetingen als de afwerking zijn volledig te kiezen. Maak gerust een afspraak om samen te bekijken wat er mogelijk is voor jouw ideale ruimte.

Waar mag een Op Wielen-model geplaatst worden?

De plaatsing van je tiny house Op Wielen is afhankelijk van de invulling ervan. Als je ervoor kiest om van je ruimte je permanente woning te maken, raden we je aan om jezelf te informeren bij je gemeente of via deze ‘Tiny House Vlaanderen’-Facebookgroep. Als je niet permanent wilt wonen in je Op Wielen-ruimte dan kan je vrijuit kiezen waar op jouw domein je deze laat plaatsen.

Is een Op Wielen-model duurzaam?

Zeker en vast. Dankzij het ecologisch materiaal dat we gebruiken en de energiezuinigheid van onze modellen zelf, scoren we even goed als een traditionele moderne woning.

Wat moet ik op voorhand in orde brengen voor mijn Op Wielen-model?

Je kan onze modellen beschouwen als een verbruikstoestel waarbij een verlengkabel met elektriciteit voldoende is om je nieuwe ruimte te verlichten en verwarmen. Voor de toevoer van water kan je makkelijk een tuinslag gebruiken. De afvoer van water is iets moeilijker en dien je best te voorzien. Als je dit niet zelf kan voorzien of hier wat hulp kan gebruiken, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarbij we alle mogelijkheden voor elektriciteit en water toelichten.

Wat is de levertermijn van een Op Wielen-model?

De levertermijn is afhankelijk van heel wat factoren, waaronder de complexiteit van de opties die je hebt gekozen. Gemiddeld varieert de termijn tussen onze kennismaking en de effectieve oplevering van je nieuwe tiny house Op Wielen tussen de 3 en 6 maanden.

Wat is de kostprijs van een Op Wielen-model?

De prijs van een Op Wielen-model is afhankelijk van de invulling van je ruimte, welke opties je kiest en hoe je het graag afgewerkt ziet. We maken graag jouw persoonlijke prijs op tijdens een bezoek aan onze showroom. Heb je al een idee over een model, de opties en afwerking? Neem dan gerust contact op met ons en we bezorgen je met plezier een richtprijs.

Hoe verloopt EEN bestelling?

HEB JE NOG EEN VRAAG?

Het kiezen van een extra Op Wielen-ruimte is een weloverwogen beslissing. We staan voor je klaar om je te begeleiden bij elke vraag en elke stap naar de juiste keuze Op Wielen.