een zorgwoning in je tuin

Een tiny house als hoorcentrum

100% personaliseerbaar, dat is een tiny house van Op Wielen. De klant kwam naar ons toe met het idee om een tiny house te gebruiken als hoorcentrum. Wij maakten deze droom met plezier waar.

Met dit unieke tiny house Op Wielen kunnen patiënten zorgeloos en in alle privacy ontvangen worden. De prachtige afwerking met warme accenten maakt van dit tiny house een rustgevende ruimte voor patiënten. Ook de rolstoelhelling maakt dit tiny house extra toegankelijk voor een breder publiek. Deze realisatie is voorzien van de nodige elektriciteitstoevoer waardoor het aansluiten van de apparatuur heel eenvoudig is.

Zoek jij ook een praktijkruimte om je patiënten ongestoord te ontvangen? De mogelijkheden met een tiny house zijn eindeloos. Ontdek ze tijdens een persoonlijk gesprek.

interieur van een tiny house

EEN zorgwoning op wielen

interieur van een tiny house

COMING SOON: EEN CHARMING BARN ALS RUSTIEKE LEEFRUIMTE

Met een knipoog naar de rustieke schuren, zijn we volop bezig met het realiseren van deze prachtige Charming Barn. Hoewel de houten afwerking anders doet vermoeden, is deze ruimte volledig uitgerust met de meest moderne functies.

een zorgwoning in je tuin

een tinyhouse als woning of guestroom

Compactheid en kwaliteit hand in hand? Geen moeite is te veel voor onze klanten, daar staan we voor bekend, zo ook niet voor deze klant die koos voor ons Easy Living-model. Dit verfijnde model, dat een vaste breedte heeft van 2.5m en waarvan we de lengte kunnen aanpassen van 7 tot 12 meter, is de ideale leefruimte.

We voorzien in alle nodige aspecten: een douche, design kraanwerk met ingebouwde kraan, een door water gespoeld toilet, een grote warmwaterboiler met tot 100L opslag, voorziening voor vaatwas- of wasmachine, een ijskast met vriezer, een hete lucht- en microgolfoven en ga zo maar verder. De opties zijn eindeloos. Dit alles wordt in een elegant, houten design gegoten dat je meteen instapklaar in je tuin kan plaatsen.

Een extra buitenbar op wielen

Ongestoord genieten van een lekker drankje met familie of vrienden, dat kan dankzij onze buitenbar Op Wielen. Voor één van onze klanten hebben wij zo’n prachtige ruimte uitgewerkt. Elk model wordt gepersonaliseerd om te voldoen aan de noden van onze klanten.

Zo is deze Bar uitgerust met gasverwarming, sanitair, een professionele koeling en tapinstallatie! We lieten niets te wensen over en leverden een tot in de puntjes afgewerkte bar af, die bovendien zowel buiten als binnen een streling voor het oog is.

Realisaties

OP WIELEN

Je eigen bar in je achtertuin hebben klinkt als een droom. Voor één van onze klanten is dit alvast de realiteit geworden. Dit zwarthouten toevluchtsoord is voorzien van alles wat de klant nodig heeft voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Ontdek meer

Van een elegante tiny house op wielen jouw thuis maken? Geen enkel probleem voor Op Wielen! Het Easy Living-model heeft alles wat onze klant nodig heeft: een gezellige, multifunctionele leefruimte met charmante houten afwerking.

Ontdek meer

Geniet van een weekendje weg in je eigen achtertuin met deze betoverende oase van rust. Dankzij het gebruik van gerecupereerde materialen komt deze realisatie zeer authentiek over. Met het Charming Barn-model kom je tot rust in een rustieke leefruimte.

Ontdek meer

De perfecte plek voor je praktijk hoef je niet ver te zoeken. Dankzij Op Wielen heeft deze klant zijn hoorcentrum naast de deur, volledig op maat. De ideale ruimte om patiënten in alle privacy te ontvangen en verder te helpen.

Ontdek meer