een zorgwoning in je tuin

Een tiny house als hoorcentrum

100% personaliseerbaar, dat is een tiny house van Op Wielen. De klant kwam naar ons toe met het idee om een tiny house te gebruiken als hoorcentrum. Wij maakten deze droom met plezier waar.

Met dit unieke tiny house Op Wielen kunnen patiënten zorgeloos en in alle privacy ontvangen worden. De prachtige afwerking met warme accenten maakt van dit tiny house een rustgevende ruimte voor patiënten. Ook de rolstoelhelling maakt dit tiny house extra toegankelijk voor een breder publiek. Deze realisatie is voorzien van de nodige elektriciteitstoevoer waardoor het aansluiten van de apparatuur heel eenvoudig is.

Zoek jij ook een praktijkruimte om je patiënten ongestoord te ontvangen? De mogelijkheden met een tiny house zijn eindeloos. Ontdek ze tijdens een persoonlijk gesprek.

interieur van een tiny house

EEN zorgwoning op wielen

interieur van een tiny house

COMING SOON: EEN CHARMING BARN ALS RUSTIEKE LEEFRUIMTE

Met een knipoog naar de rustieke schuren, zijn we volop bezig met het realiseren van deze prachtige Charming Barn. Hoewel de houten afwerking anders doet vermoeden, is deze ruimte volledig uitgerust met de meest moderne functies.

een zorgwoning in je tuin

een tinyhouse als woning of guestroom

Compactheid en kwaliteit hand in hand? Geen moeite is te veel voor onze klanten, daar staan we voor bekend, zo ook niet voor deze klant die koos voor ons Easy Living-model. Dit verfijnde model, dat een vaste breedte heeft van 2.5m en waarvan we de lengte kunnen aanpassen van 7 tot 12 meter, is de ideale leefruimte.

We voorzien in alle nodige aspecten: een douche, design kraanwerk met ingebouwde kraan, een door water gespoeld toilet, een grote warmwaterboiler met tot 100L opslag, voorziening voor vaatwas- of wasmachine, een ijskast met vriezer, een hete lucht- en microgolfoven en ga zo maar verder. De opties zijn eindeloos. Dit alles wordt in een elegant, houten design gegoten dat je meteen instapklaar in je tuin kan plaatsen.

Een extra buitenbar op wielen

Ongestoord genieten van een lekker drankje met familie of vrienden, dat kan dankzij onze buitenbar Op Wielen. Voor één van onze klanten hebben wij zo’n prachtige ruimte uitgewerkt. Elk model wordt gepersonaliseerd om te voldoen aan de noden van onze klanten.

Zo is deze Bar uitgerust met gasverwarming, sanitair, een professionele koeling en tapinstallatie! We lieten niets te wensen over en leverden een tot in de puntjes afgewerkte bar af, die bovendien zowel buiten als binnen een streling voor het oog is.

Verschillende Ruimtes

OP WIELEN

Verschillende ruimtes

OP WIELEN

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE (GUESTROOM)

Zoek je een ruimte waar je naar hartenlust gasten kan ontvangen? Of een aanbouw waar je in alle rust van thuis uit kan werken? Of zoek je toch liever een ruimte die je zelf kan invullen zoals jij het wilt? Dan is een multifunctionele ruimte wat jij zoekt! Dankzij slim meubelwerk kan je ruimte omgetoverd worden van een lege ruimte tot een gastenverblijf of thuiskantoor. Voor deze invulling lieten we ons inspireren door een ontwerp van Alinea interieurarchitecten, dat reeds meermaals bekroond is met (inter)nationale prijzen, waaronder de felbegeerde Duitse Red Dot Award en Good Design Award van de V.S.

voorbeeld interieur guestroom

The smart house by Clei

interieur van een op wielen bar

BAR

Voor zij die graag een feest in hun eigen tuin organiseren is een bar dé oplossing. Dankzij een buitenbar of buitenkeuken op wielen, kan je op een stijlvolle manier gasten ontvangen in jouw eigen feestruimte. Zo kan je genieten van een BBQ met vrienden of een gezellig familiefeest, gewoon in je eigen achtertuin! Je kan je ruimte invullen als bar, inclusief tapinstallatie en koeling, maar ook als (wo)mancave. Dankzij deze blikvanger is jouw tuin dé place-to-be.

Verlang je naar extra ruimte? Geniet van een verfijnd toevluchtsoord in je tuin met Op Wielen. Geen fundering, wel stijlvol gemak binnen handbereik.

TINY HOUSE

Wil je graag kleiner gaan wonen? Dan kan je kiezen voor een invulling van je extra ruimte Op Wielen als tiny house. We toveren jouw model om tot een leefruimte, compleet met sanitair, keuken, slaapvoorziening, eetruimte en alles wat je nog wenst. Zo kan jij minimaal gaan wonen met maximaal comfort.

interieur/keuken van een tinyhouse
een zorgwoning in je tuin

ZORGWONING

Een zorgwoning op wielen in je achtertuin is de ideale oplossing om je dierbare dichtbij te houden. Zo ben je nooit veraf als je naaste hulp of steun nodig heeft, maar geef je deze persoon toch genoeg ruimte om zelfstandig te leven. Zij genieten met een gerust hart van hun privacy in deze serviceflat op wielen, want ze weten dat jij dichtbij bent.

THUISKANTOOR

Thuiswerken gaat nog beter in een thuiskantoor op wielen. Dankzij deze aanbouw, zonder funderingswerken, kan jij de rust en stilte vinden die je nodig hebt tijdens de kantooruren. Je kan je thuiskantoor zelf inrichten aan de hand van jouw noden. Een extra sanitaire voorziening of vergaderruimte? Geen probleem in jouw bureau in de tuin.

een thuiskantoor in je tuin
exterieur van een poolhouse

POOLHOUSE

Wat een genot, een zwembad in je tuin. Een stijlvolle poolhouse mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Onze modellen zijn volledig verplaatsbaar. Zo kan jij genieten van extra, overdekte ruimte aan je zwembad zonder zorgen. Bovendien kan jij je poolhouse volledig naar eigen wens laten ontwerpen en afwerken, zodat deze bij jouw woning past.

Vakantiewoningen en sanitaire units

Wil jij jouw camping of vakantieverblijf naar een hoger niveau tillen? Wil je jouw gasten een ervaring geven waar ze nog jarenlang op zullen terugblikken? Ontdek onze vakantiewoningen Op Wielen.

Er zijn geen funderingswerken nodig. De units zijn volledig te personaliseren, zodat ze perfect aansluiten bij jouw concept. Download onze catalogus en ontdek alles over ons aantrekkelijk aanbod voor jouw vakantieverblijf.

een thuiskantoor in je tuin

Heb je interesse in een vakantiewoning voor privégebruik? Dat is ook mogelijk.
Aarzel zeker niet om jouw gegevens achter te laten, zodat we jou kunnen contacteren.

Zoek je nog iets anders?

Zie je jouw ideale invulling nog niet staan tussen deze verschillende ruimtes? Geen zorgen! Bij Op Wielen wordt elke ruimte op maat gemaakt om te voldoen aan jouw noden. We ontvangen elk idee met open armen. Maak gerust een afspraak en ontdek hoe wij jouw droomruimte tot leven kunnen brengen! Je kan alvast wat inspiratie opdoen voor jouw plannen bij onze realisaties.

schets van een mogelijke tiny house