interieur van een tiny house

COMING SOON: EEN CHARMING BARN ALS RUSTIEKE LEEFRUIMTE

Met een knipoog naar de rustieke schuren, zijn we volop bezig met het realiseren van deze prachtige Charming Barn. Hoewel de houten afwerking anders doet vermoeden, is deze ruimte volledig uitgerust met de meest moderne functies.

een zorgwoning in je tuin

een tinyhouse als woning of guestroom

Compactheid en kwaliteit hand in hand? Geen moeite is te veel voor onze klanten, daar staan we voor bekend, zo ook niet voor deze klant die koos voor ons Easy Living-model. Dit verfijnde model, dat een vaste breedte heeft van 2.5m en waarvan we de lengte kunnen aanpassen van 7 tot 12 meter, is de ideale leefruimte.

We voorzien in alle nodige aspecten: een douche, design kraanwerk met ingebouwde kraan, een door water gespoeld toilet, een grote warmwaterboiler met tot 100L opslag, voorziening voor vaatwas- of wasmachine, een ijskast met vriezer, een hete lucht- en microgolfoven en ga zo maar verder. De opties zijn eindeloos. Dit alles wordt in een elegant, houten design gegoten dat je meteen instapklaar in je tuin kan plaatsen.

Een extra buitenbar op wielen

Ongestoord genieten van een lekker drankje met familie of vrienden, dat kan dankzij onze buitenbar Op Wielen. Voor één van onze klanten hebben wij zo’n prachtige ruimte uitgewerkt. Elk model wordt gepersonaliseerd om te voldoen aan de noden van onze klanten.

Zo is deze Bar uitgerust met gasverwarming, sanitair, een professionele koeling en tapinstallatie! We lieten niets te wensen over en leverden een tot in de puntjes afgewerkte bar af, die bovendien zowel buiten als binnen een streling voor het oog is.

Over ons

OP WIELEN
header over ons, Op Wielen
header over ons, Op Wielen

OVER ONS

OP WIELEN

header over ons, Op Wielen

ONS TEAM

Op Wielen is met een klein team gestart, toch is er een grote hoeveelheid aan kennis aanwezig. Dag in, dag uit zet ons team zich met veel gedrevenheid in om de best mogelijke realisatie van jouw droomruimte af te leveren. Van kennismaking tot aflevering van jouw Op wielen-model, elke stap zetten wij met passie. Leer ons kennen en kom zeker eens langs in ons atelier

Over ons: ontdek ons team. Leer Raf en Danny kennen.

RAF

Raf is de stichter en drijvende kracht achter Op Wielen. Hij is gediplomeerd schrijnwerker, installateur van verwarming en sanitair en ervaren in koeltechnieken. Begin jaren ‘90 startte hij zijn carrière als schrijnwerker, o.a. als plaatser van keukens en houtskeletbouwer. Hij volgde daarbovenop in avondschool de opleiding interieur-inrichting en breidde zo zijn kennis nog verder uit. Na het overnemen van het loodgietersbedrijf van zijn nonkel, bouwde hij dit uit tot een succesvol installatiebedrijf voor sanitair en heel wat andere technieken. Na al die jaren was Raf op zoek naar een nieuwe uitdaging en stichtte hij Op Wielen in 2023! Hier kan hij al zijn kennis en creativiteit kwijt.

Danny

Net als Raf heeft Danny er al een noemenswaardige carrière in de klassieke bouw opzitten. Als stukadoor realiseerde hij het pleisterwerk in tal van woningen in de Kempen. Ook hij heeft zich bijgeschoold, zo is hij plaatser van sectionale poorten en buitenschrijnwerk geworden. Kortom, de perfecte ploegmaat voor het Op Wielen-team.

Marcel

Dankzij deze waardevolle toevoeging aan het team is er nog meer ervaring en technische kennis bij Op Wielen binnengebracht. Hij heeft bovendien de gave om deze uitgebreide kennis vlekkeloos toe te passen op elk project. De kennis, ervaring en kunde van Marcel zorgt voor de kwaliteit die Op Wielen aan al zijn klanten aanbiedt.

Kom jij ons team versterken?

We zijn momenteel nog een compact team, maar zijn op zoek naar harde werkers die zich bij Op Wielen willen voegen. Ben jij een vakman (of vrouw) die zich graag mee achter Op Wielen zet? Laat je gegevens hier achter en wij contacteren je!

ONS Werk

Bij Op Wielen pakken we het graag anders aan. Terwijl traditionele oplossingen, zoals een aanbouw, vaak duurder en veel moeilijker te realiseren zijn, is de impact ervan ook veel groter. Bij Op Wielen is geen enkele oplossing definitief. Je hoeft geen fundering te leggen of het ingewikkelde proces van een vergunningaanvraag te doorlopen. Bij Op Wielen kies je voor een invulling van jouw wensen en noden, die wij vertalen naar een tiny house op wielen. Of je nu een poolhouse, thuiskantoor, buitenbar, zorgwoning of een andere tiny house wil, wij realiseren het voor jou. Veranderen je noden? Dan kan je ook jouw Op Wielen-model een andere invulling geven of zelfs verkopen! Deze ruimte kan jij gebruiken zoals jij prefereert, zonder een al te grote impact op je tuin of je portemonnee.

ONZE DRIJFVEER

Elk Op Wielen-model zien wij als een uniek verhaal, waar wij met volle goesting elke dag aan werken. De mogelijkheid om jouw dromen om te zetten in een Op Wielen-ruimte geeft ons evenveel voldoening als zelf eigenaar zijn van een Op Wielen-model.

WAAROM OP WIELEN

Over ons: ontdek onze personalisatie mogelijkheden

Personalisatie

Elk model kan jij laten personaliseren om te voldoen aan jouw wensen en noden. We begeleiden je tijdens deze beslissingen en geven aan wat mogelijk is. Daag ons uit met jouw ideale Op Wielen-ruimte!

Over ons: je hebt geen voorbereidings- en funderingswerken

GEEN VOORBEREIDINGS- EN FUNDERINGSWERKEN

Voor een Op Wielen-model hoef je geen funderingswerken uit te voeren, je hoeft zelfs (in de meeste gevallen) geen vergunning aan te vragen! Onze modellen worden instapklaar geleverd, zodat jij er vanaf de eerste dag ten volle van kan genieten.

Over ons: ontdek onze kennis en ervaring

Kennis en ervaring

Zoals je wel al kon lezen bij de voorstelling van ons team, bezitten wij over heel wat kennis. Deze passen wij elke dag toe op zowel de opbouw, als de technieken en de afwerking van jouw Op Wielen-model. Wij leveren niets anders dan kwaliteit op maat.

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar wat wij keer op keer kunnen realiseren? Of wil je meer over ons te weten komen? Laat je gegevens achter en we houden je met plezier op de hoogte!

Ontdek een model Op Wielen